• nedelja, 21. april 2024.
Crna hronika
0 Komentara

PRITVORENI ZBOG POKUŠAJA UBISTVA I TEŠKE KRAĐE

5. maj 2015. godine

Sremska Mitrovica – Zbog osnovane sumnje da su izvršili tešku krađu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi i Šapcu su, po nalogu nadležnog tužioca, odredili zadržavanje do 48 časova za N.V. (37) i R.L. (36) iz Beograda i M.D. (33) sa područja Stare Pazove, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mirovici.

– Nakon provale u seosku prodavnicu na području Rume osumnjičeni su pobegli ali ih je policija uhvatila u Šapcu. U njihovom automobilu je pronađena ukradena roba i alat za obijanje.

Policija je kod M.D. pronašla falsfikovanu ličnu kartu. Utvrđeno je da se radi o osobi za kojom je ranije izdata poternica zbog osnovane sumnje da je u januaru, na području Stare Pazove izvršio pokušaj teškog ubistva. Nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, njemu je određen pritvor do 30 dana.

N.V. i R.L. su dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi, nakon čega im je određen pritvor do 30 dana, saopštila je policija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: