• sreda, 24. april 2024.
Oduzeta 454 parfema
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Oduzeta 454 parfema

12. novembar 2014. godine

Šid – Carinici su na carinskoj ispotavi Šid prilikom pregleda robe pronašli i 454 neprijavljena parfema.

Kamion koji je prevozio robni kontejner iz riječke luke ka carinskoj ispostavi Skladišta u Beogradu podvrgnut je detaljnoj kontroli, jer je isti uvoznik pre desetak dana već bio u prekršaju.

Dokumentacija je govorila da se u kontejneru nalazi razna roba poput činija, šoljica, ali i novogodišnjih ukrasa. Međutim detaljnom kontrolom tovara ustanovljeno je da se među prijavljenom robom krije i 454 neprijavljena parfema. Reč je o parfemima poznatih svetskih marki ”212 VIP Carolina Herrera”, ”Armani Code Giorgio Armani”, ”Coco Chanel”, ”Dolche Gabbana” i ”Chanel 5”.

S obzirom da roba nije prijavljena, tretira se kao krijumčarena i privremeno je oduzeta do kraja sudskog postupka tokom koga će se i dokazivati da li su parfemi originalni.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: