• nedelja, 25. februar 2024.
O problemu trgovine ljudima
Vesti | Šid
0 Komentara

O problemu trgovine ljudima

13. oktobar 2014. godine

Šid – U Šidu je danas održan sastanak predstavnika Udruženja građana za borbu protiv trgovine ljudima i svih oblika nasilja nad ženama „Atina“ iz Beograda i predstavnika lokalne samouprave, MUP-a i drugih društvenih i nevladinih organizacija koje deluju na području šidske opštine.

Glavna tema skupa bila je „Izazovi i identifikacija trgovine ljudima među migrantskom populacijom – Procena rizika i realno stanje na terenu“. Na sastanku je predstavljeno istraživanje koje je rađeno u pet gradova u Srbiji: Subotici, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Banji Koviljači i Bogovađi o karakteristikama i izazovima lokalnog odgovora na migracione promene, kao i studija slučaja sa samim migrantima u Srbiji.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: