• subota, 20. april 2024.
Svečano otvorena kiparska fabrika u Inđiji
Ekonomija | Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Svečano otvorena kiparska fabrika u Inđiji

4. mart 2014. godine

Са отварањаInđija-Ministar poljoprivrede Dragan Glamočić ,predsednik opštine Inđija Petar Filipović, pomoćnik predsednika opštine  Srpko Medenica, direktor fabrike u Inđiji, Leonidas Tifa i nj.e. ambasadorka Kipra u Srbiji Nafsika Krusti su svečano otvorili postrojenje u Inđiji kiparske kompanije “Kostas A Zakarija”, koja se bavi izvozom mesnih prerađevina i zapošljava trenutno oko 170 radnika. Predsednik opštine Inđija, Petar Filipović, čestitao je vlasnicima što su za tako kratko vreme uspeli da realizuju svoju investiciju u Inđiji.

-Ovo je značajna investicija za našu Opštinu jer smo zahvaljujući njoj u protekloj godini uspeli da povećamo zaposlenost što je zaista retkost u Srbiji. Trend zapošljavanja u našoj opštini iz godine u godinu raste. Nadam  se da će kompanija uspešno poslovati u našoj opštini,  a mi ćemo im dati punu podršku  – istakao je predsednik opštine Inđija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: