• petak, 14. jun 2024.
Oprez zbog magle
Vesti
0 Komentara

Oprez zbog magle

7. februar 2014. godine

magla na putuSremska Mitrovica – Saobraćaj je od jutros usporen zbog magle, pa iz Policijske uprave upozoravaju sve učesnike u saobraćaju na dodatnu opreznost i dosledno poštovanje saobraćajnih pravila, a vozače da naročito paze u blizini škola i pešačkih prelaza.

Kolovozi u Srbiji vlažni su u nižim predelima, na mnogim putnim pravcima ima magle, a vozačima se na auto-putevima i državnim putevima savetuje oprezna vožnja.

Zbog predstojećeg vikenda se tokom dana na putevima očekuje veći broj vozila, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Kako je saopštilo Javno preduzeće “Putevi Srbije”, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Novog Pazara, Zaječara, Kruševca i Beograda.

JP “Putevi Srbije” savetuje vozačima da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put i ukazuje da je zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće stvaranje poledice, a da na pojedinim putnim pravcima ima odrona.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: