• subota, 20. april 2024.
Osumnjičeni za krađu
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Osumnjičeni za krađu

28. januar 2014. godine

granulatStara Pazova – Zbog osnovane sumnje da su krali vreće sa grnulatom, podneta je krivična prijava protiv D.J. (33), S.B. (21) i A.N. (23), svi iz Nove Pazove. Oni su osumnjičeni da su oštetili preduzeće “Pobeda kompani” tako  što su otuđili 5,5 tona sirovine za proizvodnju plastike, vrednosti oko 807.000 dinara.

Kako je saopštila policija, osumnjičeni se terete da su u više navrata, koristeći odsustvo zaposlenih, sa placa preduzeća krali džakove sa granulatom, tovarili u “pikap” i prodavali privatnim preduzetnicima. Takođe se sumnja da je određenu količinu granulata prikrio N.D. (43) u cilju dalje preprodaje. Najveći deo ukradene robe je pronađen i vraćen vlasniku.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: