• Friday, 27. May 2022.
Četvrta regata Majke Angeline
Vesti
0 Komentara

Četvrta regata Majke Angeline

11. August 2013. godine

План кретања регатеPećinci – Kao i obično, i ove godine Plandište će biti početna tačka četvrte po redu regate „Majke Angeline – Kupinovo 2013.“, sa koje će na plovidbu dugu 25 kilometara krenuti zaljubljenici u reku Savu i njene lepote.

Ovogodišnja regata koja nosi ime jedne od najznačajnijih srpskih svetiteljki, majci despota i vladike Jovana i Maksima Brankovića ktitora Manastira Krušedola, koja je po predanju od broda kojim je stigla u Srem upravo u Kupinovu podigla svoju prvu zadužbinu, združenim snagama pod pokroviteljstvom lokalne samouprave organizuju Agencija za razvoj opštine Pećinci i Kulturni centar Pećinci.

Četvrta regata održaće se naredne subote, 17. avgusta.

Kako je istakao direktor Agencije za razvoj Opštine Milan Aleksić, regata će biti propraćena bogatim kulturno – umetničkim programom koji će pomoći učesnicima ova izuzetne manifestacije da se dodatno upoznaju sa lepotama ravnoga Srema.

Prijavljivanje učesnika je moguće na licu mesta od 7:00 do 09:00 časova na Plandištu, ili svakim radnim danom zaključno sa 16. avgusta na telefone: 064 – 898 36 – 92 i 022 – 400 – 746

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: