• četvrtak, 22. februar 2024.
Pokloni od srca…
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Pokloni od srca…

26. februar 2013. godine

Novi Slankamen-Kabinet za biologiju osnovne škole „Đorđe Natošević“ u Novom Slankamenu krije jednu slatku tajnu.Dvadesetak devojčica uzrasta od 11 do 14 godina okupilo se predvođene nastavnicom bilogije Milicom Petrović kako bi pravile zanimljive rukotvorine.Ove mlade devojke sastaju se tri puta nedeljno i prave pletnene torbe ukrašene motivima diznijevih junaka i cvetnim motivima,staklene podmetače za čaše oslikane vitražnim bojama i neobičan nakit.

Želele smo da spijimo lepo i korisno i napravimo kese,jer se plastične kese razgrađuju  hiljadu godina i na taj način želimo da sprečimo zagađenje prirode.Tu su i podmetači koje oslikavamo,a pravimo i papirne ruže koje će zameniti prave-kaže Milica Bundalo učenica sedmog razreda.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: