• sreda, 24. jul 2024.
Briga o delima velikog srpskog slikara
Kultura | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Briga o delima velikog srpskog slikara

14. januar 2013. godine

Skele postavljene još proteklog proleća

Sremska Mitrovica – Odnedavno, zbog rekonstrukcije i sanacije krova i unutrašnjosti oronule zgrade, podignute u drugoj polovini XIX veka, za posetioce su zatvorena vrata Galerije “Lazar Vozarević” u Sremskoj Mitrovici. Gradskim budžetom za 2013. godinu, za ove namene je predviđena suma od 24 miliona dinara, pa će pored kompletne zamene krovne konstrukcije biti popravljen i zapušteni sanitarni čvor. Radovi će započeti čim to vremenske prilike budu dozvolile i trajaće, zbog obimnosti posla, najmanje nekoliko meseci.

Za vreme obavljanja opsežnih građevinskih poslova, prema projektu koji je sačinio ovdašnji Zavod za zaštitu spomenika kulture, galerijska delatnost će, delimično, biti ograničena ali ne i prekinuta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: