• četvrtak, 13. jun 2024.
Odličan rezultat Milomira – Miće Rankovića
Vesti
0 Komentara

Odličan rezultat Milomira – Miće Rankovića

29. oktobar 2012. godine

Mića Ranković i njegov pomoćnik Dik

Natalinci – Trideset i četvrto po redu Svetsko prvenstvo pasa ptičara u praktičnom lovu i 34. Svetski šampionat u lovno-kinološkom  kupu – Kup Svetog Huberta, nedavno su održani na terenima Niš – Natalinci. Učešće je uzelo preko 300 takmičara sa svojih 225 pasa iz 22 države, među kojima i iz Austrije, Bugarske, Belgije, Češke Republike, Danske, Francuske, Nemačke, Slovačke, Španije, Švedske, Švajcarske, Ukrajine, Srbije.

U okviru drugog takmičarskog dana, u Kupu Svetog Huberta, nastupio je i Mitrovčanin Milomir Mića Ranković sa svojim epanjol bretonom Dikom koji je reprezentaciji doneo 63 boda, osvojivši tako 11 mesto. Sudije su bili Petar Farber iz Francuske i Franc Volfmajer iz Austrije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: