• petak, 14. jun 2024.
Cvejić ponovo predsednik
Vesti | Beočin
0 Komentara

Cvejić ponovo predsednik

11. jun 2012. godine

Bogdan Cvejić polaže zakletvu

Beočin – Od 7. juna, pa u naredne četiri godine, teče mandat odbornicima Skupštine opštine, izabranim na lokalnimm izborima, 6. maja. Na konstitutivnoj sednici lokalnog “parlamenta”, održanoj prošlog četvrtka, nakon usvajanja izveštaja Opštinske izborne komisije, potvrđeni su mandati 29 odbornika novog saziva SO. Za novu predsednicu Skupštine opštine, na predlog odbornika sa lista Demokratske stranke, Socijalističke partije Srbije, Lige socijaldemokrata Vojvodine  i Romske demokratske stranke, izabrana je Vidana Nedić (DS), diplomirana sociološkinja iz Beočina.

U nastavku sednice odbornici Skupštine opštine potvrdili su mandate čelnicima izvršne vlasti: mr Bogdan Cvejić (DS) izabran je za predsednika Opštine, a Dragan Tomović (SPS) za njegovog zamenika, koji su i u prethodnom četvorogodišnjem mandatu obavljali iste dužnosti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: