• petak, 19. jul 2024.
Korak bliže “Grundfosu”
Vesti
1 Komentar

Korak bliže “Grundfosu”

10. decembar 2011. godine

Inđija – Na jučerašnjoj sednici Skupštine opštine Inđija odbornici su po hitnom postupku usvojili Plan detaljne regulacije za proizvodni kompleks danske kompanije “Grundfos” koja se bavi proizvodnjom cirkulacionih pumpi. “Grundfos” je u severoistočnoj radnoj zoni u Inđiji kupio 17 ha zemljišta gde planira da sagradi poslovni prostor od 70.000 kvadrata. Pogoni će se graditi fazno, ukupna vrednost investicije je 80 miliona evra.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Korak bliže “Grundfosu””

  1. zeka kaže:

    Pitam se samo zašto je to Inđija, Pećinci i ostali Sremski gradovi u boljem geografskom položaju u odnosu na Sremsku Mitrovicu koja je industrijski MRTAV GRAD?
    Imamo međunarodni autoput, reku Savu, međunarodnu železnicu, a oni su samo bliže Beogradu i to nekoliko desetina kilometara. Svi oni pravi investitori strani ne računajući domaće sa Kajmanskih ostrva, Kipra…. Dakle svi oni koji dođu dođu isključivo da bi skoro svu proizodnju izvoze pa tako tih nekoliko desetina kilometara ne predstavlja problem a posebno kada su tu i železnica i reka.
    Ili je njihovo rukovodstvo manje pohlepno? Mislite o tome!

Ostavi komentar

%d bloggers like this: