• petak, 26. april 2024.
Početak rekonstrukcije Glavne ulice u Rumi
Vesti | Ruma
0 Komentara

Početak rekonstrukcije Glavne ulice u Rumi

8. jun 2018. godine

Ruma – Danas počinje  rekonstrukcije Glavne ulice u Rumi, rekao je načelnik Opštinske uprave, Dušan Ljubišić na današnjoj sednici Opštinskog veća. Prvi radovi kreću od Zmaj Jovine škole i napredovaće dalje prema Malom parku, a trajaće pola godine. Formirano je i opštinsko koordinaciono telo koje će pratiti radove, rešavati probleme koji će se javljati tokom narednih šest meseci.
-Spremni smo da rešavamo sve probleme koji će se javljati, građane apelujemo na strpljenje. Radićemo na tome da gužve budu svedene na minimum, a postignut je dogovor da se saobraćaj obustavi samo kada to bude nužno prilikom rekonstrukcije samog kolovoza. Autobusko stajalište kod katoličke crkve biće izmešteno prekoputa zgrade opštine u Orlovićevoj 5 i tamo će biti do završteka svih radova, kazao je Ljubišić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: