• petak, 12. jul 2024.
NESREĆA NA SAVI: Uhapšeno lice koje je upravljalo gliserom
Društvo | Crna hronika | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

NESREĆA NA SAVI: Uhapšeno lice koje je upravljalo gliserom

9. jul 2024. godine

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je uhapšeno jedno lice, koje je upravljalo gliserom kojim je vukao povređeno lice, kada je zbog neprilagođene brzine to lice udarilo u drugo plovilo, i zadobilo višestruke povrede glave i tela.

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je danas uhapšeno jedno lice, koje je upravljalo gliserom kojim je vukao povređeno lice, kada je zbog neprilagođene brzine to lice udarilo u drugo plovilo, i zadobilo višestruke povrede glave i tela.

-Povodom teških telesnih povreda koje je u nesreći na reci Savi, u naselju 29. novembar u Sremskoj Mitrovici zadobio M.P. (1985) iz Sremske Mitrovice, uhapšen je S.P. (1985) koji je upravljao gliserom kojim je vukao povređeno lice, kada je zbog neprilagođene brzine to lice udarilo u drugo plovilo, i zadobilo višestruke povrede glave i tela. Vozač glisera koji je vukao povređenog je uhapšen zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti – izjavio je Dačić.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: