• ponedeljak, 15. jul 2024.
Sutra akcija DDK u Šidu
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Sutra akcija DDK u Šidu

27. jun 2024. godine

Crveni krst Šid u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine organizuje redovnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u petak 28. juna u Crvenom krstu Šid, Ulica Cara Lazara 10, od 9 do 12 časova.

Iz Crvenog krsta apeluju da su zalihe na minimumu i da je svaka jedinica krvi u ovom letnjem periodu više nego potrebna.

-Podsećamo da krv mogu dati sve zdrave, punoletne osobe do 65 godina starosti koje ispunjavaju zdravstvene kriterijume. Molimo sve humane sugrađane da i u buduće redovno dobrovoljno daju krv jer je izuzetno važno da zajedno održavamo kontinuirani priliv krvi do svih pacijenata kojima je potrebna transfuzija krvi. Hvala svim sugrađanima koji iskazuju solidarnost i žele da daju krv. Svako davanje krvi je dragoceno, jer može nekome da spasi život. Od vaše slobodne volje zavisi da li želite da pomognete drugima na taj način. Mi smo tu da vam pružimo sve potrebne informacije o dobrovoljnom davalaštvu krvi – poručuju iz šidskog Crvenog krsta.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: