• nedelja, 19. maj 2024.
Tri osobe uhapšene zbog falsifikovanja isprava i novca
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Tri osobe uhapšene zbog falsifikovanja isprava i novca

9. maj 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Uprave granične policije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici uhapsili su trojicu azerbejdžanskih državljana, jednog zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave, drugog osumnjičenog za falsifikovanje novca i trećeg zbog sumnje da je učinio oba krivična dela.

Prilikom kontrole na Graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu iz Republike Srbije, policija je kod J. H. (35) pronašla vozačku dozvolu, kod P. H. (27) novčanicu od sto evra, a kod A. H. (29) vozačku dozvolu i šest novčanica u apoenima od sto evra za koje se sumnja da su falsifikovani.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: