• nedelja, 19. maj 2024.
Još jedan uspešan vikend iza atletičara “Sirmiuma”
Vesti
0 Komentara

Još jedan uspešan vikend iza atletičara “Sirmiuma”

18. april 2024. godine

Najmlađi atletičari sremskomitrovačkog “Sirmiuma” proteklog vikenda osvojili su čak dvadeset šest medalja na tri takmičenja.

Prvo je u subotu “opasno” brza Teodora Laketić osvojila dva zlata u Stanišiću (Republika Srpska) u trkama na 60 i 200 m, dok je Una Džever u Crvenki osvojila srebrnu medalju na prvenstvu Vojvodine u krosu.

Na mitingu na Ubu osvojene su dvadeset tri medalje. Proslavili su se Aleksandar Radovanović i Ena Savić sa po tri medalje. Mila Mimić je osvojila srebro na 200 i bronzu na 60m. Dea Mataruga bila je druga u bacanju na vorteksu i treća na 200 m. Njena sestra Ena Mataruga došla je do srebra u bacanju vorteksa.

Maša Ilić bila je druga u trci na 60m. Anja Maričić došla je do zlatne medalja u bacanju vorteks, baš kao i Mirka Sivac. Vuk Ilić se u istoj disciplini takođe okitio zlatom, ali i srebrnom medaljom u trci na 200m. Teodor Žabić bila je druga u trci na 200 metara.

Andrei Maričić pripalo je zlato u trci na 400 m, a Taji Ribarac srebro. Anđela Ćetković bila je druga u bacanju vorteksa i treća u treci na 400 m. Andrej Nikolić došao je do zlata u bacanju vorteks i bronze u trci na 400m.

Luka Mimić samo na korak do medalje bio je četvrti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: