• subota, 20. april 2024.
Osam novih autobuskih polazaka za Železničku stanicu Čortanovci – Beška
Društvo | Inđija
0 Komentara

Osam novih autobuskih polazaka za Železničku stanicu Čortanovci – Beška

4. mart 2024. godine


Кompromisno rešenje za rešavanje problema prevoza meštana Čortanovaca i Beške, koje je na zajedničkom sastanku predložio predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak, je uvođenje osam novih polazaka autobusa prema Železničkoj stanici, što je sa postojećim linijama, značajno poboljšanje kapaciteta prevoza meštana ova dva sela.
-Jutros sam bio u Ministarstvu saobraćaja, još jednom je objašnjeno da ne postoje tehnički uslovi za formiranje železničke stanice u ova dva inđijska naseljena mesta, s obzirom na to da je u pitanju brza pruga, a kao prihvatljivo rešenje pojačaćemo autobuski saobraćaj u Beški i Čortanovcima, koji će u potpunosti biti usklađen sa polascima vozova“, rekao je predsednik Gak.
Predstavnici ova dva sela izneli su problem predsedniku opštine, rekli kolika je realna udaljenost pojedinih putnika od železničke stanice i zatražili od njega da se zajedno obrate ministarstvu, kako bi se još jednom preispitala mogućnost da Čortanovci i Beška dobiju stajališta za železnički prevoz.
Odmah po završetku sastanka lokalna samouprava je uputila dopis Ministarstvu saobraćaja sa zaključcima sa današnjeg sastanka.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: