• četvrtak, 30. novembar 2023.
Zajedničkim radom do uređenijeg centra
Društvo | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Zajedničkim radom do uređenijeg centra

2. novembar 2023. godine

Mesna zajednica Ogar je ovih dana organizovala akciju jesenjeg uređenja velikog parka u centru naselja, a u akciju su se uključili i meštani, pa je tako uklonjeno opalo lišče i smeće koje su za sobom ostavili neodgovorni pojedinci, a park i spomenik palim borcima i žrtvama fašizma u Drugom svetskom ratu, koji se nalazi u okviru parka, ponovo su dobili uređen izgled na kakav su meštani navikli.

Predsednik Saveta MZ Ogar Milan Aleksić ističe da je Mesna zajednica, uz podršku Opštine Pećinci, u poslednjih nekoliko godina u više navrata ulagala sredstva u uređenje parka.

-Objekti koji oivičavaju park su renovirani, asfaltiran je parking prostor ispred parka, uklonjeno je drveće koje je počelo da propada i koje je predstavljalo rizik za bezbednost prolaznika i mladih koji okupljaju u parku, zasađene su nove sadnice drveća i ukrasnog rastinja i postavljene nove klupe i kante za smeće, pa je park postao prijatno mesto za šetnju i odmor. Naravno, sada sve to iziskuje redovno održavanje, a tu Mesnoj zajednici u velikoj meri pomažu meštani koji se redovno uključuju u naše akcije i koji nam olakšavaju posao“ – rekao je Aleksić.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: