• sreda, 29. novembar 2023.
Večernja predstava “Srce više nije moje”
Društvo | Kultura | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Večernja predstava “Srce više nije moje”

17. oktobar 2023. godine

Na Velikoj sceni Pozorišta “Dobrica Milutinović” u subotu, 21. oktobra sa početkom od 20 časova biće izvedena večernja predstava “Srce više nije moje”, autora Gorana Ibrajtera, u režiji Ivana Petrovića i produkciji Gradskog pozorišta “Semberija” iz Bijeljine.

„Srce više nije moje“ je izjava koja uz jedan blaženi uzdah postaje potpuno lirska i ljubavna, ali ako je prati izgubljen pogled i ako je rečena ravnim tonom, prerasta u beznadežnost i potpuno je lišena emocija. Tako i naši životi, bez obzira da li ih živimo ili preživljavamo, da li se životare na brdovitom Balkanu ili na bilo kom drugom delu sveta, mogu da se drastično menjaju u odnosu na to kako komuniciramo sa drugima.

Čije je vaše srce? Ako je nečije, to u većini slučajeva znači da je poznat vlasnik i da je dobrovoljno „dato njemu ili njoj na korišćenje“. Ako ne znate čije je, onda to samo znači da ne želite da znate.

Da li su Meliha i Milorad, i koliko, odgonetnuli odgovor na ovo pitanje, tema je predstave „Srce više nije moje“, gde se odgovori podjednako kriju u izgovorenom, ali isto tako u tišinama koje često nastaju i ostaju u međusobnoj komunikaciji.

Uloge tumače: Meliha – Mirna Jovanović, Milorad – Nenad Blagojević, plesači – Mila Mihajlović, Ratko Radić.

Cena ulaznice za predstavu “Srce više nije moje” iznosi 600 dinara. Sve informacije i rezervacije ulaznica mogu se dobiti na telefon: 022/615-115.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: