• ponedeljak, 4. decembar 2023.
Društvo | Sremska Mitrovica
0 Komentara

SRAMOTA: U Maloj Bosni smeće na sve strane

5. oktobar 2023. godine

Uprkos činjenici da je mitrovačko JKP “Komunalije” u proteklom periodu postavilo kontejnere za separaciju otpada na više od 100 lokacija u gradu, da većina domaćinstava u svom dvorištu poseduje plave i zelene kante, kao i da na području grada postoji besplatno reciklažno dvorište, nemile scene mini-divljih deponija viđaju se i dalje po našim naseljima.

Ovih dana, stiže nam snimak iz naselja Mala Bosna, gde se pored kontejnera može pronaći gomila otpada, koji nije predviđen za odlaganje u istim. Neodgovorno ponašanje, po svemu sudeći, uzelo je maha.

Iz nadležnog JKP “Komunalije” apeluju na građane da otpad odlažu u skladu sa propisima, kao i da kabasti i drugi otpad, predviđen za to, odnose u reciklažno dvorište, gde mogu da ga odlože potpuno besplatno.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: