• utorak, 3. oktobar 2023.
Preko 10,6 miliona za “Bajićevu” školu
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Preko 10,6 miliona za “Bajićevu” školu

24. avgust 2023. godine

U Novom Sadu su dodeljeni ugovori obrazovnim ustanovama za sredstva koja po konkursu dodeljuje Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice AP Vojvodine za oblast modernizacije školske infrastrukture.

Sredstva u iznosu nešto više od 10.360.000 dinara je po ovom konkursu dobila i mitrovačka OŠ “Slobodan Bajić Paja” za sanaciju i rekonstrukciju fasade škole, što će doprineti boljim uslovima za učenike i zaposlene, a objekat će po završetku radova imati najviše standarde kada je reč o energetskoj efikasnosti

Svečanom potpisivanju i uručenju ugovora je prisustvovala i gradonačelnica Svetlana Milovanović koja je istakla da Grad radi na modernizaciji škola i zahvalila se Pokrajinskoj vladi i resornim sekretarijatima na podršci i finansijskoj pomoći.

-Grad Sremska Mitrovica nastavlja sa ulaganjima u obrazovanje i spremno će dočekati početak školske godine. Zahvaljujemo se Pokrajinskoj vladi koja nam u svemu tome svesrdno pomaže zajedno sa pokrajinskim sekretarijatima. Radimo na tome da nam škole budu bezbedno i sigurno mesto, kako za učenike, tako i za nastavnike i druge zaposlene – zaključila je gradonačelnica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: