• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Mladi “Valovci” uspešni u Beogradu
Sport
0 Komentara

Mladi “Valovci” uspešni u Beogradu

13. jun 2023. godine

Na prvom kolu lige za mlađe pionire, pionire i kadete, na Adi Ciganliji u Beogradu, takmičari Kajak kluba “Val” opravdali su očekivanja svojih trenera Igora Došen i Borislava Kolarić.

Najmlađi takmičar Janko Petrović posle peha na sredini deonice ipak je doveslao do trećeg mesta u mini kajaku jednosedu. Uspešna je bila i Nikolina Mihailović u trci mlađih pionirki osvajanjem srebrne medalje.

Viktor Kovačić je opravdao očekivanja osvojivši peto mesto u jakoj konkurenciji za dečake 2013. godišta. U trci mini dvoseda za dečake 2011. godišta Nikoli Mihailoviću i Mateji Nikoliću bronza je izmakla u samom finišu trke za 30cm.

Prijatno je iznenadio i četverac pionira u sastavu Julijan PetrovićSlobodan TešanovićSergej LeščukOgnjen Leščuk osvajanjem bronzane medalje na 500m.

Kajakašima “Vala” sledi Otvoreno Prvenstvo Vojvodine narednog vikenda.

Foto: Kajak klub “Val”

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: