• subota, 20. april 2024.
Otvorena ambulanta u Ilincima
Društvo | Vesti | Šid
0 Komentara

Otvorena ambulanta u Ilincima

21. april 2023. godine

Predsednik opštine Šid, Zoran Semenović i vršilac dužnosti direktora Doma zdravlja Šid, Vesna Lukić u prisustvu svojih saradnika i lekara Doma zdravlja svečano su otvorili novoizgrađenu ambulantu u naseljenom mestu Ilinci.

Ambulanta u Ilincima doprineće poboljšanju uslova u kojima se ostvaruje zdravstvena zaštita meštana ovog naseljenog mesta. Kako je v.d.direktora, Vesna Lukić istakla, reč je o objektu koji se prostire na 120 kvadratnih metara, opremljenom prema svim parametrima energetske efikasnosti i rada zdravstvenih ustanova, sa ordinacijom, previjalištem, kartotekom i sanitarnim čvorom.

– Zahvaljujući podršci Vlade Republike Srbije, nekadašnje Kancelarije za javna ulaganja, a danas Ministarstva za javna ulaganja koje je u potpunosti finansiralo izgradnju ambulante, meštani Ilinaca danas dobijaju najbolji vid primarne zdravstvene zaštite i usluge u svom mestu. Zahvaljujući rukovodstvu Doma zdravlja i marljivim lekarima ovaj objekat je opremljen i spreman za puštanje u rad. Naša Opština pokazala je još jednom da podjednako misli o svim svojim naseljenim mestima, pogotovu kada je reč o uslovima u kojima se ostvaruje zdravstvena nega i uslovima u kojima rade naše zdravstveni radnici – istakao je predsednik opštine Šid Zoran Semenović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: