• nedelja, 5. februar 2023.
Pet dana besplatnog klizanja
Društvo | Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Pet dana besplatnog klizanja

25. januar 2023. godine

Кao društveno odgovorna kompanija „Tojo tajers“, jedna od najznačajnijih investicija u našoj zemlji s fabrikom guma u opštini Inđija, žiteljima ovog mesta poklanja pet dana besplatnog klizanja koje će moći da iskoriste u periodu od 27. januara do 1. februara, izjavio Ilija Trbović, direktor Ustanove „Sportski centar“ koja gazduje klizalištem.

Ovom prilikom Trbović je rekao da im vremenski uslovi nisu išli na ruku i da je lepo vreme u prethodnom periodu otežavalo rad klizališta jer je bilo problema da se led održi. Po njegovim rečima mnoga klizališta u okruženju su prestala s radom jer nisu uspela da održe led što u Inđiji nije bio slučaj.

– Кlizalište je i ove, kao i svih prethodnih godina pokazalo visok nivo posećenosti – kaže Trbović i dodaje da ono beleži oko 12.000 posetilaca i ove sezone. On kaže, da ako vremenske prilike dozvole i Ustanova „Sportski centar“ će deci pokloniti par dana besplatnog klizanja, što znači i nakon 1. februara, tako da bi klizalište moglo da se zatvori oko 5. idućeg meseca.

G.M.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: