• Monday, 29. May 2023.
Obezbeđen smeštaj i paketi prve pomoći za porodice ugrožene požarom u Beočinu
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Obezbeđen smeštaj i paketi prve pomoći za porodice ugrožene požarom u Beočinu

20. January 2023. godine

Opština Beočin obezbedila je smeštaj i pakete prve pomoći za sugrađane čiji su domovi zahvaćeni požarom koji je juče izbio u Ulici Miloša Obilića u delu grada Kolonije.

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je sa svojim saradnicima porodice u Kolonijama kako bi se ustanovile prioritetne potrebe građana. Opština Beočin je svima omogućila smeštaj u kongresnom centru „Ceptor“ na Andrevlju, a oni koji su želeli i kojima je smeštaj bio neophodan su već juče prevezeni i smešteni. Shodno potrebama koje su građani naveli, kupljeni su i prvi paketi stvari za higijenu, garderoba, lekovi kao i ostale neophodne stvari koje su odmah juče isporučene.

Među porodicama ima starijih sugrađana i dece kojima će biti na raspolaganju i dežurna ekipa Doma zdravlja „Dušan Savić Doda“ a naredni koraci biće razmotreni u što kraćem roku shodno izveštajima i procenama nadležnih organa. Opština Beočin će u saradnji sa Crvenim krstom i ostalim partnerima i ustanovama u narednim danima nastojati da u što većoj meri pomogne svima koji su se našli u ovoj nemiloj situaciji. Ono što u ovom trenutku svima treba da bude najvažnije je da nema povređenih, kao i da požar uz veoma odgovornu i brzu intervenciju vatrogasnih jedinica nije izazvao daleko šire posledice.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.
%d bloggers like this: