• četvrtak, 25. april 2024.
10. juna prikupljanje ambalažnog otpada u pećinačkoj opštini
Pećinci | Poljoprivreda
0 Komentara

10. juna prikupljanje ambalažnog otpada u pećinačkoj opštini

1. jun 2022. godine

Akcija prikupljanja ambalažnog otpada od sredstava za zaštitu bilja, koju tradicionalno organizuju Udruženje poljoprivrednih proizvođača opštine Pećinci i Poljoprivredna stručna služba Sremska Mitrovica, biće održana u petak, 10. juna, a u jednom danu će biti preuzet ambalažni otpad u svih 15 naselja pećinačke opštine.

Redosled i satnica preuzimanja upotrebljene ambalaže od sredstava za zaštitu bilja biće blagovremeno objavljeni na sajtu Opštine Pećinci i u sredstvima javnog informisanja, kao i putem SMS servisa Udruženja poljoprivrednih proizvođača opštine Pećinci.

Ukoliko to do sada nisu učinili, poljoprivrednici sa teritorije pećinačke opštine mogu preuzeti vreće za pakovanje ambalaže u prostorijama Udruženju poljoprivrednih proizvođača u Pećincima, svakog radnog dana od 8.00 do 15.00 časova, a za sve bliže informacije o akciji mogu se obratiti Udruženju. Kontakt osoba je Nemanja Aleksić (064 898 3635).

Iz Udruženja apeluju na poljoprivredne proizvođače da ambalažni otpad ne bacaju po atarima i da ga ne spaljuju, već da ga prikupe i odlože do dana preuzimanja, jer je to najbolji način da se očuva životna sredina i spreči zagađivanje naših oranica i vodotokova.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: