• Monday, 29. May 2023.
Najlošiji put postaće najkvalitetniji
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Najlošiji put postaće najkvalitetniji

18. May 2022. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić, u pratnji direktora Javnog komunalnog preduzeća „Putevi opštine Pećinci“ Miroslava Petrovića, obišao je radove na rekonstrukaciji puta Šimanovci – Deč – Preka kaldrma – Ašanja – Spomenik, gde su u toku radovi na asfaltiranju deonice od Preke kaldrme do Deča. On je tom prilikom još jednom istakao da je reč o najlošijoj deonici puta u našoj opštini i podsetio da je rekonstrukcija počela zahvaljujući ličnom angažovanju predsednika Republike Aleksandra Vučića.

– Stigli smo do asfaltiranja deonice od Preke kaldrme do Deča, a juče su počeli i radovi na asfaltiranju deonice od Preke kaldrme prema Ašanji, tako da se nadamo da će u najskorije vreme biti završen ceo put od Šimanovaca do Ašanje i do Spomenika. Put se i proširuje, a biće najvišeg ranga nosivosti, tako da će do sada najlošiji put u našoj opštini postati najkvalitetniji – izjavio je predsednik Đokić.

On je dodao da se novim putem ne rešavaju samo problemi građana naselja kroz koja put prolazi, već mnogih građana iz ostalih naselja pećinačke opštine koji ovim putem odlaze na posao u industrijsku zonu Šimanovci ili u Beograd.

pecinci.org

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.
%d bloggers like this: