• petak, 1. mart 2024.
Mesna zajednica Ogar donirala zimsku odeću i obuću
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Mesna zajednica Ogar donirala zimsku odeću i obuću

25. januar 2022. godine

Predstavnici Saveta mesne zajednice Ogar donirali su veće količine polovne zimske garderobe Crvenom krstu Pećinci, namenjene građanima slabijeg materijalnog stanja.

Kako nam je rekao predsednik Saveta MZ Ogar Milan Aleksić, donirano je 30 kutija korišćene zimske odeće za decu i odrasle, a prikupljena je i određena količina zimske obuće.

„Zbog pandemije jedno vreme, iz bezbednosnih razloga, nismo organizovali akcije prikupljanja polovne garderobe, ali smo sa dolaskom hladnijih dana odlučili da se aktiviramo i da pomognemo koliko možemo“ – izjavio je Aleksić.

Kako nam je rekla sekretarka pećinačkog Crvenog krsta Gordana Konjević, donacija je stigla u pravom trenutku, jer su se zalihe u Crvenom krstu smanjile, a kako je zahladilo potražnja za zimskom odećom i obućom je porasla, posebno kada je u pitanju dečja zimska garderoba.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: