• petak, 19. april 2024.
Dve akcije dobrovoljnog davanja krvi 28. januara
Vesti
0 Komentara

Dve akcije dobrovoljnog davanja krvi 28. januara

21. januar 2022. godine

Prve dve akcije dobrovoljnog davanja krvi u ovoj godini, koje organizuju Crveni krst Pećinci i Institut za transfuziju krvi Vojvodine, biće održane u petak, 28. januara:

– od 8.00 do 11.00 časova u Domu kulture Šimanovci

– od 12.00 do 15.00 časova u Kulturnom centru Pećinci

Dobrovoljno davanje krvi predstavlja znak humanosti, ljudske solidarnosti i plemenitosti, ali i građansku i korporativnu odgovornost svih punoletnih, zdravih građana naše zemlje, kao i svih institucija, preduzeća i kompanija, istakla je sekretarka pećinačkog Crvenog krsta Gordana Konjević.

„Crveni krst Pećinci poziva sve punoletne građane da nam izađu u susret i uzmu učešća u ovoj humanoj akciji, jer sama pomisao na to da vaših izdvojenih pet minuta nekome može spasiti život nagrada je samo po sebi“ – istakla je Konjević.

Potrebe za krvlju su svakodnevne i kontinuirano snabdevanje sistema zdravstvene zaštite krvlju je obaveza i odgovornost svih nas.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: