• sreda, 29. novembar 2023.
Druga stotka u Beočinu
Sport
0 Komentara

Druga stotka u Beočinu

26. oktobar 2021. godine

U četvrtom kolu Druge Regionalne Lige ,,Sever B” domaća ekipa KK ,,Beočin” dočekala je KK ,,Karađorđevo”iz Banatskog Karađorđeva. Gosti su došli sa šest igrača, tako da su mogli samo da pariraju u prvoj četvrtini koju su rešili u svoju korist.

Druga četvrtina pripala je domaćinu koji je zaigrao brže i bolje, Beočinci su na svežinu svoje ekipe u jednom momentu imali i plus 30 razlike na svom kontu. Došlo je do opuštanja i gosti prilaze na 10 razlike, ali to je bilo sve od ekipe iz Banatskog Karađorđeva.

Domaćin je iskoristio pad gostiju i otišao na plus 20 i tom razlikom je i završen današnji meč, 103:83. Najbolji strelac u redovima beočinske ekipe je Veljko Živanović sa 25 poena. KK Beočin je u tri utakmice ostvario učinak od dve pobede i jednog poraza. Ovo je druga pobeda mladih Beočinaca sa pređenih 100 koševa i odlična pozivnica njihovim sugrađanima kad prođu ove mere sa korona virusom, da dođu u što većem broju i podrže talentovane košarkaše.

Z. Vukomanović

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: