• nedelja, 25. februar 2024.
Humanitarna akcija “Deca za Natašu”
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Humanitarna akcija “Deca za Natašu”

1. maj 2021. godine

Sremska Mitrovica – Danas je ispred Mesne zajednice “Sutjeska” u Sremskoj Mitrovici održana humanitarna akcija pod nazivom „Deca za Natašu“. Kako je istakao Nikola Tejić, jedan od organizatora ove akcije, prikupljena novčana sredstva biće usmerena na lečenje teško bolesne Mitrovčanke Nataše Nedić.

-Cilj ove akcije je da naši najmlađi imaju dečji dan u kojem će se družiti i igrati, dok će istovremeno građani biti u prilici da učestvuju u humanitarnoj akciji. Novac prikupljamo slanjem sms poruka, ubacivanjem u kutiju ili prodajom dečijih rukotvorina – rekao je Nikola Tejić.

Osim Mesne zajednice “Sutjeska” u ovom humanitarnom bazaru učestvovali su i Udruženje roditelja Sremska Mitrovica, vrtić “Tamaris kids” iz Kuzmina i “Boom” animatori. Humanitarnu akciju podržali su, takođe, i čelnici Grada Sremska Mitrovica, na čelu sa gradonačelnicom Svetlanom Milovanović.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: