• petak, 19. april 2024.
Besplatan prevoz za penzionere
Servis | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Besplatan prevoz za penzionere

14. januar 2021. godine

Grad Sremska Mitrovica i ove godine je obezbedio besplatne pokazne karte za gradski i prigradski prevoz svojim najstarijim sugrađanima. Bez obzira na to da li su penzioneri ili samo stariji od 65 godina, stariji mitrovčani mogu da dođu do svoje besplatne autobuske karte na prilično jednostavan način.

DSCF0001– Grad Sremska Mitrovica i za ovu, 2021. godinu, obezbedio je besplatan prevoz za penzionisana lica i za sva lica starija od 65 godina u gradskom i prigradskom prevozu putnika. Penzioneri sa jednom fotografijom, kao za ličnu kartu, i zadnjim čekom od penzije, mogu otići do prevoznika “Sirmiumbus” na autobusku stanicu, gde će dobiti pokaznu kartu za celu 2021. godinu, za gradski i prigradski prevoz putnika – istakao je danas  Dimitrije Vlajić, saobraćajni inspektor gradske uprave za saobraćaj i komunalne i inspekcijske poslove.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: