• subota, 18. maj 2024.
Dežurni telefoni opštinskog Štaba i Policijske stanice Stara Pazova
Vesti | Stara Pazova
0 Komentara

Dežurni telefoni opštinskog Štaba i Policijske stanice Stara Pazova

20. mart 2020. godine

Ukoliko Pazovčani imaju pitanja vezana za način funkcionisanja i rada javnih službi u slučaju vanrednog stanja, evidentiranje lica kojima je potrebna pomoć za dostavu ili su im potrebne informacije u vezi pomoći Opštine građanima u novonastaloj situaciji, mogu da pozovu Štab za vanredne situacije opštine Stara Pazova putem brojeva telefona 022/311-999 i 022/310-170 (lokal 105).
Policijska stanica u Staroj Pazovi apeluje na građane da kontakt telefon 022/311-410 i 022/310-009 koriste u slučaju prijavljivanja ukoliko su došli iz inostranstva, a nisu se prijavili na ulazu u zemlju, u slučaju prijavljivanja onih koji se ne pridržavaju ograničenja kretanja tokom policijskog časa, kao i onih koji se ne pridržavaju samoizolacije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: