• sreda, 24. april 2024.
Obeležavanje Belih poklada i Maslenice
Kultura | Vesti | Šid
0 Komentara

Obeležavanje Belih poklada i Maslenice

26. februar 2020. godine

Šid – I ove godine Udruženje srpsko-ruskog prijateljstva “Šid” obeležiće zajedničke verske praznike srpskog i ruskog naroda – Bele poklade i Maslenicu. Program obeležavanja počinje u petak, 28. februara, kada će u sali Crvenog krsta Šid u 18 sati biti održana promocija publikacije “Svet bez rata -deca govore”. Reč je o zborniku literarnih radova učenika viših razreda osnovnih škola i učenika srednjih škola koji su učestvovali na konkursu “Svet bez rata” 2019. godine.
Sutradan, 29. februara, u 18 sati u
Vladičanskoj rezidenciji SPC u Šidu je otvaranje izložbe fotografija i faksimila dokumenata “Srpska pravoslavna crkva i ruska emigracija 1920-1940”, a svečana akademija biće održana u nedelju, 1. marta, u 18,30 sati u sali Kulturno obrazovnog centra Šid.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: