• četvrtak, 28. mart 2024.
Privedeni inspektori
Crna hronika
0 Komentara

Privedeni inspektori

18. novembar 2019. godine

Inspektori za rad Odeljenja u Sremskoj Mitrovici D. T. (64) i S. G. (62) lišeni su slobode zbog sumnje da su zloupotrebili službeni položaj i primili mito, saopštilo je Ministarstvo za rad.

D.T. je određen pritvor do 30 dana, dok je S. G. određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Po završetku istražnog postupka Inspektorat za rad i Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja preduzeće mere iz svoje nadležnosti.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević pozvao je nadležne da detaljno ispitaju slučaj kako bi se stalo na put kršenju zakona.

– Nastavićemo sa opsežnim kontrolama i nećemo dozvoliti da bilo ko krši zakon. Inspektorat za rad je u prethodnom periodu ostvario dobre rezultate u borbi protiv rada na crno, nadzorni su vršeni po principu rotacije, a unutrašnje kontrole nastavićemo još intenzivnije da sprovodimo. Svako ko krši zakon mora da bude najrigoroznije kažnjen, rekao je Đorđević, navodi se u saopštenju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: