• subota, 24. februar 2024.
Položen temeljac za stanove  bezbednjaka u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Hronika | Vesti
0 Komentara

Položen temeljac za stanove bezbednjaka u Sremskoj Mitrovici

10. septembar 2019. godine

Sremska Mitrovica – Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, potpredsednik Vlade Srbije dr Nebojša Stefanović i gradonačelnik Sremske Mitrovice Vladimir Sanader položili su u Sremskoj Mitrovici kamen -temeljac za gradnju 190 stanova vrednih 750 miliona dinara za pripadnike snaga bezbednosti. Svečanom skupu u naselju “Kamenjar” prisustvovao je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kao i državni sekretari ministarstava, izvodjači radova, građani.
Sremska Mitrovica je šest grad u kome je počeo veliki projekat, u oktobru će isti posao započeti i u Beogradu. U gradnju prvih 8.000 stanova država će uložiti 300 miliona еvра,ali će isti posao biti nastavljen i narednih godina, pa će u gradnju 20.000 stanova biti uloženo 800 miliona еvra.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: