• sreda, 24. jul 2024.
Horoskop do kraja jula
Zabava
0 Komentara

Horoskop do kraja jula

11. jul 2018. godine

Slobodni ovnovi će upoznati privlačnu osobu,  blizanci raspoloženi za flert, device mešaju ljubav i prijateljstvo, ribe treba da povedu računa o rashodima

Pripema: Jelena Miloradić

Ovan

Dragi Ovnovi, jul je vas dosta izazovan mesec ukoliko se bavite kreativnim poslovima, ili poslovima vezanim za decu. Ideja ćete imati na pretek, ali koliko će biti lako sprovesti ih u delo, e tu već nisam optimistična, pa dobro razmislite pre nego što odlučite da napravite potez. Ukoliko se bavite nekretninama ili finansijama sredinom meseca možete očekivati značajne prihode, ili bar započinjanje saradnji koje će voditi povećanju vaših budžeta. Emotivno, ako ste zauzeti u prvoj polovini meseca želećete osveženje u vašim brakovima da bi ste u drugoj polovini meseca već racionalnije mogli da sagledate da li je partner kriv za vaše osećanje dosade, ili ipak ne. Slobodni imaju velike šanse da tokom druge dekade meseca upoznaju osobu koja će im biti vrlo privlačna.

Bik

Dragi Bikovi, ovog meseca blistate na polju komunikacije, posebno u prvoj dekadi jula. Iskoristite ovo vreme da svima jasno stvite do znanja kako se osećate i šta u svom poslovnom segmentu želite da promenite i postignete. Ukoliko se i inače bavite komunikacijom, marketingom, žurnalistikom.. onda jul za vas predstavlja svetlu tačku godine, a najsrećnijim među vama se smeši unapređenje. Oni Bikovi koji razmišljaju o preseljenju neka sačekaju poslednju nedelju jula, jer će se tada ukazati bolje stambene ponude. Emoivno, zauzeti Bikovi ovog meseca, pod uticajem Jupitera u polju partnerstva, koji konačno kreće direktno imaju svu ljubav i bezbednost koja im je možda izmicala proteklih meseci. Slobodni Bikovi koji tokom jula uđu u emotivne veze imaju podršku planeta da im veze dugo opstanu.

Blizanac

Dragi Blizanci, u drugoj polovini meseca tri puta merite a jednom secite jer Merkur menja smer i kreće retrogradno, što vas posebno ume da zbuni. Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa ljudima sa kojima živite, bilo da je vas bračni partner u pitanju, bilo da su deca, ili pak vaši roditelji. Sa druge, svetlije strane, kada je zarada u pitanju od sredine meseca, pod uticajem mladog meseca u vašem polju finansija možete da očekujete povećanje prihoda. Posebno ukoliko započinjete neki novi poslovni poduhvat u to vreme, sve su šanse da će biti veoma uspešan. Emotivno, za zauzete Blizance juli je mesec kada je ćutanje zlato, posebno krajem meseca kada će vaša nervoza biti pojačana, izbegavajte konflikte. Slobodni Blizanci od 11. jula osećaju raspoloženje za flert.

Rak

Dragi Rakovi, vreme je za emotivno čišćenje. U prve dve nedelje meseca razmislite o tome koji odnosi i koje emocije su kod vas došle do faze kulminacije, jer već sredinom meseca, pod uticajem novog meseca u vašem znaku ćete biti u stanju da razvijete nove odnose i emocije na mestu onih koje više nemaju produktivnu funkciju u vasem životu. Mudro raspolažite sa svojim finansijama tokom jula, jer postoji mogućnost da neke troškove previdite, preskočite da platite ili čak u najgorim scenarijima zagubite vaš novac. Emotivno, prve dve nedelje meseca su turbulentnije, ali do kraja meseca ćete već biti sigurni u svoja osećanja. Zauzeti, morate se naučiti strpljenju, a isto važi i za slobodne pripadnike ovog zodijačkog znaka.

Lav

Dragi Lavovi, jul je za vas značajan mesec. Pre svega u njega ulazite u opštem dobrom raspoloženju jer Venera, planeta ljubavi je u Lavu, a u Lavu je i Merkur. Ako se neko ovog meseca smeje  punim plućima i iz srca to ste vi! Bar u prvoj polovini meseca. Oni Lavovi koji nisu zaposleni, ili pak nisu zadovoljni svojim poslovima mogu slobodno da se oslone ne intuiciju i ideje koje će roditi oko 12. u mesecu, jer ovog meseca intuicija ne samo što vam je jaka već će vas i odvesti u dobrom pravcu. Emotivno, ako ste zauzeti gotovo pa su izvesne trzavice krajem meseca, izazvane naglim promenama partnerovog ponašanja, ali i manjkom tolerancije sa vaše strane. Ukoliko ste slobodni nagla zaljubljivanja, ulazak u vezu ali izlazak iz iste su očekivani ako ne bude hteli da pustite vremenu da pokaže da li ste zaista tako jako zainteresovani.

Devica

Drage Device, mnoštvo socijalnih interakcija vas očekuje ovog meseca, a nova poznanstva koja napravite sredinom meseca bi se mogla pretvoriti u  značajna prijateljstva, koja vam kasnije mogu pomoći u ostvarenju vaših i privatnih i poslovnih ciljeva. Ukoliko je vaše radno mesto izvor stresa i nervoze bilo bi mudro da poslednju dekadu meseca provedete na odmoru, van posla, jer pun Mesec 28. jula može dovesti do ishoda koje je bolje zaobići. Ukoliko ste generalno zadovoljni svojim poslovima, onda se poslednji dani jula biti obeleženi blagom nervozom uzrokovanom naglim preokretima i promenama u vađem, ustaljenom načinu funkcionisanja. Emotivno, ako ste sami oko 20. u mesecu bi ste mogli da pomešate ljubav i prijateljstvo. Ako ste zauzeti uživate u vašoj mirnij luci.

Vaga

Drage Vage, prošlog meseca ste počele da razmišljate o vašem napretku kada je karijera u pitanju, i pre svega o tome da li ste zadovoljni postignutim. E ovog meseca vam se već ukazuju prilike za napredak, ako ste procenili da vam napredak treba. Možete da očekujete pomoć bilo vaših nadređenih, bilo uticajnih ljudi koje poznajete preko posla. Takođe, Jupiter konačno kreće direktnim hodom u vašem polju finansija, te možete da očekujete da se vaši prihodi u najmanju ruku stabilizuju, ali obratite pažnju na rashode, lakše ćete trošiti novac nego u proteklom periodu. Emotivno, ako ste zauzeti krajem meseca bi se mogli naći u situacijama koje varniče, ali ne sa vašim partnerom, pa razmislite da li je to ono što želite. Slobodni pripadnicima ovog znaka bi sloboda krajem meseca mogla biti imperativ, pa povedite računa da u potrazi za njom ne oterate sve oko vas.

Škorpija

Drage Škorpije, Jupiter, planeta benefita i blagostanja u vašem prvom polju ovog meseca kreće direktno, dajući vam vetar u leđa za boljitak na svim životnim poljima. Za vas je jul mesec kada bez većih problema ostvarujete sve što ste u proteklih nekoliko meseci poželeli, ali okolnosti nisu bile na vašoj strani. Ukoliko sarađujete sa strancima očekuje vas dobra poslovna prilika. Ako želite da započnete samostalni posao, jul je idealno vreme za to. Sve škorpije mogu da se nadaju povećanju prihoda. Emotivno, ako ste zauzeti, toplo savetujem krajem meseca zajedničko putovanje, jer su sve šanse da na nekoj dalekoj destinaciji osvežite vašu vezu ili brak. Ukoliko ste slobodni stoji vam interesantno poznanstvo preko posla ili na kraćem putu, koje bi se već krajem meseca moglo pretvoriti u skladnu vezicu.

Strelac

Dragi Strelčevi, znam ja da ste vi pre svega slobodnog duha, ali ovog meseca pre nego što napravite novi poslovni poduhvat dobro razmislite da li baš to zaista želite. Mars je retrogradan u vašem polju komunikacije pa postoje šanse da, misleći da pravite napredak, ustvari odete korak unazad. Jul je mesec kada je dobro po vas da razmišljajte o budućim strategijama, sagledate problem iz različitih uglova da bi ste onda, kada bude povoljnije vreme, doneli ispravne odluke. Zauzeti Strelčevi sredinom meseca osećaju novu privlačnost i strast prema svom partneru dok slobodni Strelčevi imaju brojne prilike za upoznavanje privlačnih osoba iz šireg kruga prijatelja, ali jul mesec nije za vas idealno vreme da započinjete nove emotivne priče, već da se opustite i uživate u pažnji kojom ćete biti obasuti.

Jarac

Dragi Jarčevi, evo dobrog perioda za potpisivanje ugovora i za postavljanje poslovnih tema na dobar dugoročni put. Obratite pažnju na poslovne predloge koje bi ste mogli dobiti sredinom meseca jer ako pristanete na duže staze će vam se odluka isplatiti. Ovo najviše važi za Jarčeve koji se bave pravom, ili bilo kakvim javnim poslom, ali ni ostali neće biti skroz preskočeni. Oni Jarčevi koji razmišljaju o braku, ili zajedničkim useljenjem sa svojim partnerima jul je idealan mesec za to! Usamljeni Jarčevi će tokom jula shvatiti da bi im možda ipak prijalo da pronađu nekoga sa kim bi podelili lepe emocije i vreme pa će se već krajem meseca upustiti u potragu za jednom takvom osobom.

Vodolija

Drage Vodolije, slobodne i jake volje i nepomireni sa rutinom bilo kakve vrste, za vas je vreme da ipak malo zastanete i razmislite o pravcima u kojima se krećete. Retrogradan Mars u vašem prvom polju doprineće tome da često odreagujete na impulse koje u datom momentu osetite, bez mnogo razmišljanja. Privatno to i nije tako loše, u najmanju ruku vas očekuje nepredvidiv i zabavan mesec, ali poslovno i sami znate da impulsivnost nije na ceni. Prema tome, vaše osećanje stagniranja nemojte da rešavate naglim odlukama, već sačekajte da vidite šta vam je činiti u poslednjoj nedelji jula, kada će mlad mesec u vašem polju posla doneti novu volju i ideje, ali ipak u jednom mirnijem maniru nego što je slučaj početkom meseca. Emotivno, i slobodne i zauzete Vodolije žele uzbuđenje i avanturu. Što da ne, uživajte!

Venera

Drage Ribe, Venera iz srčanog i egoističnog Lava ovog meseca prelazi u Devicu i vaše polje partnerskih odnosa, i poslovnih ali i privatnih. Ukoliko ste prošlog meseca na sebe preuzeli više obaveza i odgovornosti nego što ste mogli da ispunite, ovog meseca ćete moći racionalnije da rasporedite posao. One ribe koje se bave kreativnim zanimanjima očekuje više nego povoljan mesec, pustite mašti na volju i stvarajte čuda! One ribe koje se bave finansijama očekuje malo napetiji mesec, nećete biti sigurni da donosite ispravne poslovne odluke. Sve ribe bi tokom ovog meseca trebale da povedu računa o rashodima, jer bi ste mogli da se nađete u dugovima. Emotivno, jul je mesec za romantiku, ako ste zauzeti venera u vašem polju partnerstva garantuje razumevanje sa partnerom oko i vaših i njihovih emotivnih potreba, a slobodni bi se mogli u drugoj polovini meseca ozbiljno zaljubiti.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: