• utorak, 16. april 2024.
Ispitaće se okolnosti kako je došlo do teške povrede učenika
Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Ispitaće se okolnosti kako je došlo do teške povrede učenika

10. maj 2018. godine

Juče oko 12.00 časova u Srednjoj tehničkoj školi „Nikola Tesla“ dogodio se nesrećan slučaj kada je jedan učenik usled pada zadobio teške povredu desnog bubrega, saopšteno je iz Gradske kuće u Sremskoj Mitrovici.

–  Veoma smo se potresli kada smo čuli za nemili događaj koji se dogodio u Srednjoj tehničkoj školi „Nikola Tesla“. Predstavnici lokalne samouprave su se čuli sa porodicom dečaka i pružamo im svu moguću podršku. Ispitaćemo okolnosti pod kojima je došlo do nesrećnog slučaja jer nam je bezbednost dece u školama prioritet – izjavio je načelnik GU za obrazovanje, kulturu i sport Ilija Nedić, a prenla je  Služba za informisanje Grada Sremska Mitrovica,

Kako su preneli mediji, učenik prvog razreda zadobio je teške povrede opasne po život kada je pao sa stolice u učionici On je prethodno stavio stolicu na radijator, kako bi dohvatio ručku od prozora, ali je izgubio ravnotežu i noga od stolica ubola ga je u stomak, zbog ćega mu je odstranjen bubreg.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: