• četvrtak, 18. april 2024.
Nagrađeni najbolji sremski sportisti
Sport | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Nagrađeni najbolji sremski sportisti

2. februar 2018. godine

Sremska Mitrovica – Nagrade najboljim sportistima, trenerima, školama i sportskim kolektivima Srema izabranim u anketi „Sremskih“ dodeljene su u Hotelu „Srem“ u Sremskoj Mitrovici.
Kako je tom prilikom istakao prvi čovek naše kuće Dragan Đorđević, sportisti su bili i ostali jedni od najboljih reprezenata Srema, a dodela nagrada najuspešnijima dokaz je zahvalnosti za sve što su pružili na sportskim borilištima u zemlji i inostranstvu.

Najbolji u kategoriji seniora, prema odluci žirija u sastavu Sava Lovčanin, Dragan Bursać, Živko Radivojević i Stevo Lapčević i ove godine je kajakaš mitrovačkog Vala i nacionalnog tima, Marko Tomićević osvajač zlata na prvenstvu Sveta u disciplini K2 na 1000 metara.

Najbolji junior je još jedan kajkaš Vala Bojan Zdelar osvajač drugog mesta na svetskom prvenstvu u disciplini K1 500 metara, trećeg mesta na evropskom šampionatu i dva prva mesta na takmičenju olimpijskih nada.

Kajak klub Val je, zahvaljujući vrhunskim ostvarenjima svojih takmičara poneo titulu najboljeg sportskog kolektiva, dok je strateg mitrovačkih kajakaša Nenad Kosijer proglašen za najboljeg trenera.

U školskom sportu, prvo mesto zauzela je Gimnazija „Branko Radičević“ iz Stare Pazove, a pored spomenutih, na listi su se,između ostalih našli i Nikola Vuković, Dragana Tomašević, Ana Bajić, Marija Vučenović, Slađana Erić, Marija Dostanić, Ognjen Stojanović, Katarina Maricki, Sofija Žak, Jovo Caković, Danilo Krtinić, Borko Krstić i drugi najbolji sremski sportisti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: