• utorak, 5. jul 2022.
Bojan Zdelar osvojio dva zlata i srebro
Sport | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Bojan Zdelar osvojio dva zlata i srebro

19. septembar 2017. godine

2 (1)Regata “Olimpijske nade” održana je od 15. do 17. septembra u češkim Račicama. Na najvećem međunarodnom takmičenje za uzrast od 15 do 17 godina nastupilo je oko 800 takmičara iz 33 zemlje širom sveta. Kajakaška reprezentacija Srbije nastupila je sa 32 takmičara, od kojih su šest iz kajak kluba “Val” – Olivera Mihajlović, Anastazija Bajuk, Bojan Zdelar, Stefan Vrdoljak, Ognjen Mastalović, Ognjen Nježić kao i trener Nenad Kosijer. Srbija je osvojila ukupno četiri medalje, a Mitrovčanima su pripale čak tri medalje – dve zlatne i srebrna.

Bojan Zdelar je u kajaku jednosedu na 500 metara za 2000. godište osvojio zlatnu medalju, gde je srebro pripalo Dancu Rasmusu Knudsenu, a bronza predstavniku Mađarske Tibor Benedek Košu. U istoj disciplini, Stefan Vrdoljak zauzeo je šesto mesto.

U trci na 200 metara Bojan Zdelar je takođe osvojio zlatnu medalju, ispred srebrnog Slovaka Matuša Jedinaka i bronzanog Poljaka Bartoša Grabovskog. Stefan Vrdoljak je i ovoj disciplini imao zapažen nastup zauzevši sedmo mesto.

Stefan Vrdoljak i Bojan Zdelar su nastupili i u dvosedu na 200 metara gde su osvojili srebro odličje, iza zlatnih Nemaca Velenda i Vauriha  a ispred bronzanih Latvijaca Lambertsa i Lat Čeipa.

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: