• ponedeljak, 22. jul 2024.
Nastavak policijske akcije „Ares“ i u Sremu
Crna hronika
0 Komentara

Nastavak policijske akcije „Ares“ i u Sremu

25. jul 2017. godine

U nastavku akcije „Ares“, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), Poreskom upravom i drugim državnim organima uhapsili su 251 osobu osumnjičenu za različita krivična dela.

Policija je nadležnim tužilaštvima podnela i krivične prijave u redovnom postupku protiv 367 lica.

***

1(4)Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaplenili su oko 627 grama marihuane, automatski pištolj “škorpion” sa 16 pripadajućih metaka u nelegalnom posedu i ličnu kartu i dve vozačke dozvole za koje se sumnja da su falsifikovani.

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, falsifikovanje isprava i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija policija je uhapsila D. R. (1981).

Zaplenjeni predmeti su bili sakriveni u kotlarnici jedne škole na području Sremske Mitrovice.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

* * *

2(3)Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici zaplenili su 800 kilograma duvana u listu.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nedozvoljen promet  akciznih proizvoda, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta je krivična prijava u redovnom postupku protiv dve osobe.

Duvan je pronađen prilikom kontrole teretnog vozila, u kome su bili osumnjičeni, u tovarnom prostoru.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: