• petak, 19. april 2024.
Završeni izbori u 11 pećinačkih Mesnih zajednica
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Završeni izbori u 11 pećinačkih Mesnih zajednica

19. jun 2017. godine

Pećinci – Jedanaest naselja pećinačke opštine večeras je dobilo nove Savete mesnih zajednica. Prema podacima Radnog tela Opštinske izborne komisije za sprovođenje izbora za Savete mesnih zajednica, sva biračka mesta otvorena su protekle nedelje na vreme – u  sedam časova i zatvorena u 20 časova, a do ovog trenutka Radnom telu nije podneta ni jedna prijava na neregularnost izbora.

U Ašanji, Brestaču, Donjem Tovarniku, Karlovčiću, Ogaru, Popincima i Subotištu je izabrano po sedam članova Saveta, u Kupinovu, Obrežu i Pećincima izabrano je po devet članova, dok je Sibaču izabrano pet članova Saveta Mesne zajednice.

Nakon što Radno telo Opštinske izborne komisije za sprovođenje izbora za Savete mesnih zajednica objavi zvanične rezultate, novoizabrani članovi će moći da pristupe konstituisanju Saveta i izboru predsednika Saveta mesnih zajednica.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: