• subota, 9. decembar 2023.
Poginule hrvatske državljanke
Crna hronika
0 Komentara

Poginule hrvatske državljanke

6. avgust 2015. godine

Sremska Mitrovica – U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros, oko 07,30 časova, na autoputu Batrovci – Beograd, područje Grada Sremska Mitrovica, život su izgubile dve osobe, dok su tri osobe povređene.

Kako je saopštila policija, do nesreće je došlo kada je automobil “BMV” kojim je upravljao turski državljanin sustigao i udario automobil “daevu tiko” nakon čega je “daevu” sleteo sa kolovoza. Život su izgubile dve hrvatske državljanke u automobilu “daevu”. Teške telesne povrede zadobio je vozač u “daevu”, takođe hrvatski državljanin, dok su lake telesne povrede  zadobili suvozač u “daevu” i putnik u “BMV”. Povređeni su zbrinuti u Medicinskom centru u Sremskoj Mitrovici.

Uviđaj na licu mesta je izvršio zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu policije. Po nalogu nadležnog tužioca, vozaču “BMV” je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti doveden na saslušanje.

Obustave saobraćaja nije bilo.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: