• petak, 19. april 2024.
Novo rukovodstvo Rotaract club-a Sremska Mitrovica
Sremska Mitrovica
0 Komentara

Novo rukovodstvo Rotaract club-a Sremska Mitrovica

1. jul 2015. godine

Sremska Mitrovica – Rotaract club Sremska Mitrovica imenovao je novo rukovodstvo.

Na sastanku održanom u nedelju, odlazeći predsednik kluba Boris Konjević sumirao je aktivnosti kluba tokom svog mandata, među kojima su bili: pomoć u obnovi doma kulture u selu Jamena nakon majskih poplava prošle godine, zatim novogodišnji paketići za decu sa Pedijatrije i donacija slika odeljenju pedijatrije Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici kao i višestruka pomoć i podrška udruženju „Daun“ iz Sremekse Mitrovice.

Nakon simbolične primopredaje dužnosti, novoizabrani predsednik kluba Stefan Biščić je predstavio novi Upravni odbor kluba, izneo  planove vezane za aktivnosti kluba u narednom periodu i najavio naj skorije akcije poput „Bazara ydravlja“ koji će se održati krajem jula na gradskoj plaži, a u svrhu podizanja svesti ljudi o zdravom načinu života.

Na kraju  sastanka Rotaraktovce i goste kluba zabavili su učenici mizičke škole „Petar Krančević“ iz Sremske Mitrovice sa odseka gitare, koji su tom prilikom održali mali koncert.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: