• sreda, 28. februar 2024.
Inđiju ponovo pogodilo jako nevreme
Vesti | Inđija
1 Komentar

Inđiju ponovo pogodilo jako nevreme

9. jul 2014. godine

Inđija-Samo godinu dana nakon nezapamćenog nevremena koje je pogodilo Inđiju i okolna sela, 22. juna 2013. godine , sinoć je oko 21,30 časova, inđijsku opštinu ponovo zadesilo olujno nevreme, praćeno jakim vetrom i kišom, koji su napravili veliku materijalnu štetu, na javnim i privatnim objektima. Tim povodom, oglasio se i predsednik opštine Inđija, Petar Filipović, koji je saopštio preliminarne posledice nevremena, kao i dalje planove za sanaciju nastale štete.
– Drveće i granje je padalo u parkovima i na javnim površinama, a jedna od najdrastičnijih šteta nastala je na krovu Gimnazije, gde je većim delom bukvalno ’odleteo’ spoljni pokrivač krova, odnosno limena konstrukcija, koja na svu sreću nikog nije povredila. Sve naše službe su odmah izašle na teren i reagovale blagovremeno. Javno-komunalno preduzeće „Komunalac“ uklanjalo je srušena drveća, a oborene bandere saniraju stručne ekipe Elektrovojvodine. Uspeli smo da tokom jutra obiđemo lokacije koje su bile pogođene nevremenom, a i dalje se radi na uklanjanju posledica – saopštio je predsednik opštine Inđija, koji je održao sastanak sa predstavnicima svih nadležnih službi iz JKP Komunalac, JP Vodovod i kanalizacija, JP Direkcija za izgradnju opštine Inđija i Odeljenja za inspekcijske poslove Opštinske uprave Inđija.
Predsednik Filipović je tim povodom naglasio da će u petak 11. jula biti održana sednica Štaba za vanredne situacije, na kojoj biti izneti preliminarni podaci o proceni štete i dodao da je najvažnije da nije bilo povređenih tokom nevremena.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Inđiju ponovo pogodilo jako nevreme”

  1. kimiVrdnik kaže:

    nebo zeli da jesić ode

Ostavi komentar

%d bloggers like this: