• petak, 29. mart 2024.
Svi resursi u funkciji
Vesti | Inđija
0 Komentara

Svi resursi u funkciji

24. maj 2014. godine

Поднели извештај о радуInđija-U petak 23. maja u Inđiji je održana sednica Štaba za vanredne situacije kojom je predsedavao predsednik opštine i komadant štaba Petar Filipović. Na sednici je konstatovano da u pogledu funkcionisanja svih javnih lokalnih struktura nije bilo zastoja, da je opština Inđija dala na raspolaganje sve svoje raspoložive resurse ugroženim područjima, pre svega u Sremu, i da se veliki broj sugrađana odazvao pružanju pomoći u vidu hrane, garderobe, sredstava za higijenu i svih drugih neophodnih stvari.

– U opštini Inđija nije bilo velikih problema, ni životno ni materijalno ugroženih, što je jako dobro. Štete se saniraju konstantno za sve vreme trajanja vanrednog stanja usled poplava. Sve svoje resurse stavili smo na raspolaganje kriznom štabu u Sremskoj Mitrovici i u donjem delu Srema  istakao je predsednik opštine Inđija i komandant Štaba za vanredne situacije, Petar Filipović, dodajući i da su javna preduzeća stavila sve svoje resurse u pogledu ljudstva i opreme na raspolaganje kriznom štabu u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: