• nedelja, 16. jun 2024.
Napadnuti aktivisti SNS
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Napadnuti aktivisti SNS

21. februar 2014. godine

ulica kralja petra u indjijiInđija – Sremska Mitrovica – Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici saopštila je da je  noćas, oko 02,00 časa, na raskrsnici ulica Maksima Gorkog i Kralja Petra Prvog u Inđiji, grupa mladića verbalno i fizički  napala tri osobe koje su lepile plakate Srpske napredne stranke, zadali im nekoliko udaraca rukama i udaljili se sa lica mesta.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi.

Policija saopštava da je u toku rad na identifikaciji napadača i utvrđivanju svih okolnosti vezanih za ovaj događaj, nakon čega će biti podnete odgovarajuće prijave.

Nešto ranije SNS je saopštila da su jutros njeni aktivisti brutalno prеtučеni i opljačkani u Inđiji.

– Ovaj skandalozni incidеnt prijavljеn jе policiji. Apеlujеmo na nadlеžnе državnе organе da hitno rеaguju i pronađu počiniocе i nalogodavcе. Najoštrijе osuđujеmo fizičko obračunavanjе i podsеćamo da svako ima pravo na javno izražavanjе svojih političkih stavova – navodi se, između ostalog, u saopštenju za javnost SNS.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: