• četvrtak, 13. jun 2024.
Potpisan protokol o saradnji
Vesti | Inđija
0 Komentara

Potpisan protokol o saradnji

30. januar 2014. godine

Успешна сарадња се настављаInđija-Kompanija IGB Automotiv i Centar za socijalni rad „Dunav“ potpisali su Protokol o saradnji kojim će kompanija IGB podržati projekat “Stop nasilju“. Direktorica Centra Grozdana Radenković istakla je značaj podrške kompanija u prevenciji i merama zaštite od nasilja u porodici i drugih obilka rodno zasnovanog nasilja i poručila.

-Potreba i značaj podrške kompanije IGB u prevenciji i merama zaštite od nasilja je upravo proistekla iz činjenice da je nasilje nad ženama jedan od najučestalijih vidova kršenja ljudskih prava žena koje ostavlja posledice ne samo na život žrtve i porodice, već i na razvoj društva uopšte. Kao društveno odgovorna kompanija IGB koja pozitivno posluje na području opštine Inđija i upošljava najveći broj žena, prepoznala je da nasilje u porodici ima direktne veze sa položajem žena i izrazila spremnost i motivisanost da se aktivno uključi i doprinese jačanju kapaciteta sistema zaštite žena od nasilja i drugih oblika rodno zasnovanog nasilja istakla je direktorica Centra.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: