• petak, 19. april 2024.
Otvoren kontakt centar
Vesti
1 Komentar

Otvoren kontakt centar

1. mart 2012. godine

Stara Pazova – Odgovorom Gorana Jovića, predsednika opštine Stara Pazova na prvi telefonski poziv građanina, danas je u zgradi opštine Stara Pazova otvoren višekanalski kontakt centar koji će omogućiti stanovnicima opštine neposredniju saradnju sa lokalnom upravom naročito u domenu rešavanja komunalnih problema. Reč je o zajedničkom projektu opština Stara Pazova i Pećinci koji su realizovali u saradnji sa gradom Viljendi iz Estonije. Projekat vredan blizu 144.000 evra finansirala je Evropska unija.

 

 

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

Jedno reagovanje na “Otvoren kontakt centar”

  1. Natasa Rakic kaže:

    Za gospodina novinara Miroslava Ninkovica,
    u clanku “Poštenje,poštovanje i razumevanje”,naveli ste da je A. P. Cehov rekao cuvenu recenicu o porodici,a ako ste u srednjoj skoli ili bilo kad citali cuveni roman “Ana Karenjina”,od L.N.Tolstoja znali biste da je ta recenica upravo iz tog romana.
    S poštovanjem,Natasa. Pozdrav.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: